Heb jij behoefte
aan 1 op 1
coaching?

Dan zijn onze persoonlijke coaching sessies iets voor jou! Tijdens onze coaching sessies helpen wij jou om mentaal en emotioneel in beweging te komen en te groeien. De coaches Christiano en Robinson hebben beide hun eigen expertise en zijn gespecialiseerd in het opsporen van onbewuste belemmerende gedragspatronen. Zij zijn graag jouw klankbord en sparringpartner en kijken oplossingsgericht met jou mee. Zo kom je tot nieuwe inzichten en werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Samen met jou wordt er een resultaatgerichte strategie uitgestippeld zodat je deze concreet toe kunt passen binnen jouw dagelijks leven.

Heb je interesse? Bekijk onze profielen! Wij staan klaar om jou te helpen effectieve stappen te maken in je persoonlijke ontwikkeling. Ieder van ons met zijn eigen specialiteit. Lees hieronder meer over wat ons uniek maakt.

Onze persoonlijke sessies
zijn bijzonder effectief bij:

Burn-out klachten.

Overgevoeligheid.

Chronische vermoeidheid

Onverwerkte emoties.

Angstaanvallen.

Depressies

Psychosomatische klachten

Christiano

Christiano

Founder Innertechnology
Mental Coach, Meditatie en Boks Trainer
christiano@innertechnology.nl
+31 6 21 82 74 65

Mijn naam is Christiano Greve Ormeño. Ik zag het levenslicht in de Chileense hoofdstad Santiago en groeide op in Nederland. Het mysterie van het leven heeft mij altijd gefascineerd en eigenlijk had ik maar één doel: ontdekken hoe de menselijke psyche werkt. Vanaf 1997 ...heb ik diverse studies gevolgd waaronder astrologie, gedrags- en diepte psychologie. In 2000 startte ik met onderzoek en ontwikkeling van meditatietechnieken die Theta- en Deltagolven activeren in de hersenen. Al snel merkte ik dat deze hersengolven een grote mate van ontspanning en baanbrekende inzichten met zich meebrengen.

Mijn meest mind-blowing inzichten:

  • De enige echte beperking is je perceptie; met de juiste mindset bereik je jouw doelen.
  • Spiritualiteit en wetenschap zijn met elkaar verbonden en kunnen niet zonder elkaar bestaan.

Door middel van geavanceerde meditatietrainingen, persoonlijke coaching en bokstraining stimuleer ik mensen om in beweging te komen en zo hun innerlijk potentieel te benutten. En eerlijk is eerlijk: ik kan niet wachten om met jou aan de slag te gaan!

Meer lezen

Robinson

Robinson

Founder Innertechnology
Intuitief Coach en Healer, Meditatie Trainer
robinson@innertechnology.nl
+31 6 43 70 91 67

Mijn naam is Robinson Greve Ormeño. Ik kwam ter wereld in de Chileense hoofdstad Santiago en groeide op in Nederland. Mijn brede interesse heeft ervoor gezorgd dat ik verschillende studies heb gevolgd: van jungiaanse psychologie tot gedragspsychologie en kosmologie. ...Hierna ben ik begonnen met het geven van coachingsessies en meditatietrainingen. Het is mijn specialiteit om blokkades die zijn ontstaan in het leven of die je hebt meegekregen van je ouders en voorouders, te neutraliseren om vrijer en aangenamer te kunnen leven.

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven vernieuwen en onderzoek te verrichten naar wat meditaties op Theta- en Deltaniveau met het menselijk bewustzijn doen. Mediteren is voor mij een 'way of life' en brengt enorme verruiming in zowel mijn coaching technieken als in mijn persoonlijke groei. Besluit je een training van mij te volgen? Dan kleeft daar een groot risico aan. Namelijk dat mediteren ook jóuw ‘way of life’ wordt.

Meer lezen

Vragen of geïnteresseerd in onze coaching-sessies?
Stuur een email naar info@innertechnology.nl
of vul het onderstaande formulier in.

Verplichten velden *