Kick your
ass and your
brain will
follow!

Innerforce is een effectieve en krachtige combinatie tussen mindfulness, meditatie en boksen. Het eerste gedeelte van de training bestaat uit diverse visualisatie- en meditatie oefeningen om mentale rust en optimale focus te bereiken. Het resultaat: een flexibele, fitte en heldere mind.

YanYun Codes
Innerforce_Image_01

Het tweede gedeelte van de training bestaat uit een bokstraining die speciaal is ontworpen om je hormonen in evenwicht te brengen. (Ook weleens lekker!) Op deze manier ontwikkel en behoud jij een goede lichamelijke conditie. Wij helpen jou je fysieke en mentale grenzen te verleggen zonder blessures op te lopen.

Door te mediteren voor het sporten maak je hormonen en neurologische verbindingen aan die opbouwend en spierversterkend werken. Daarnaast verminder je op deze manier de aanmaak van het stresshormoon cortisol en stimuleer je de aanmaak van testosteron, endorfine en de ‘anti-age’ hormonen HGH somatropine en DHEA. Hierdoor herstelt lichaam en geest sneller waardoor jij het maximale uit jezelf kunt halen. Dit maakt mediteren in combinatie met boksen de perfecte oefening om je snel fitter en krachtiger te voelen! De lessen zijn voor iedereen toegankelijk.

Hoe gaat het
in zijn werk?

Hoe gaat het in zijn werk?

Lesduur: 2 uur.
Je kan instromen wanneer jij wil
De trainingen worden gegeven op
zaterdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur
maandagavond van 19.45 tot 21.45 uur.
woensdagavond van 19.30 tot 21.30

Locatie:

Secie-C,
Daalakkersweg 2, Eindhoven
loods 10K,
ingang bij Stichting Baass.

Type abonnementen

Flow

€ 40,- per maand

èèn keer per week trainen

Clear Mind

€ 55,- per maand

twee keer per week trainen

Full Focus

€ 60,- per maand

drie keer per week trainen

Privétrainingen

Je kunt Innerforce meditatie/bokslessen bij ons ook privé te volgen. Het voordeel hiervan is: We stemmen de training speciaal op jou af. In een korte tijd leren wij jou efficiënt en mindfull Boksen. We begeleiden je liefdevol in jouw persoonlijke proces Samen maken we een plan van aanpak, afgestemd op jouw behoefte en doelstellingen. Zo bereiken we de beste resultaten! Je kunt ten alle tijden beginnen.

Een proefles of geïnteresseerd
in onze Innerforce training?
vul het onderstaande formulier in.

Whatsapp mag ook, app dan naar 06-21827465, laat je naam en telefoonnummer achter.

Innerforce_Image_03

Een proefles of geïnteresseerd
in onze Innerforce training?
vul het onderstaande formulier in.

Whatsapp mag ook, app dan naar 06-21827465, laat je naam en telefoonnummer achter.

Verplichten velden *